Telefon: 031 / 283 222

Radno vrijeme ordinacije

Pon. 14:00-19:00

Uto. 8:00-13:00

Sri-Cet. 14:00-19:00

Pet. 8:00-13:00

 • Privatna specijalistička radiološko-onkološka ordinacija Damir Margaretić

  Privatna specijalistička radiološko-onkološka ordinacija Damir Margaretić, nalazi se u Osijeku i radi od 21.3.2005.g.

  Vlasnik ordinacije i izvršitelj svakog pregleda u Ordinaciji je dr.med., spec.radiolog i onkolog Damir Margaretić.

   

   

  Dr. Margaretić rođen je 1961.g.u Osijeku, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju.

  Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 1987.godine.

  Dvije godine radio je u Primarnoj zdravstvenoj zaštiti, a iza toga je proveo kao znanstveni novak dvije godine na području kardiologije.

  Od 1990.g.bavi se onkologijom i radiologijom. 1994.g.položio je specijalistički ispit iz radiologije, radioterapije i onkologije, od kada je postao voditelj Odsjeka za bolesti dojke u Kliničkom bolničkom centru u Osijeku, odakle 2005.g.odlazi u privatnu praksu.

   

  Dr.Margaretić završio je dva poslijediplomska studija: iz područja epidemiologije na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, te iz područja Biomedicine na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu.

   

  Objavio je više međunarodno licenciranih medicinskih članaka, te brojne članke iz područja medicine u domaćim medicinskim časopisima.

   

  Dr.Margaretić dugi niz godina bavi se kompletnom dijagnostikom bolesti dojki, uključivši mamografiju, ultrazvuk dojki, punkcije dojke pod ultrazvučnom kontrolom s nalazom citologa, galaktografijom, te ultrazvučnim pregledima cijelog organizma, između ostalog ultrazvukom trbušnih organa, vrata i štitnjače, mišićnog sustava, ultrazvukom testisa.

   

  U ordinaciji radimo i rendgenske preglede srca i pluća te kostiju.

   

  Vršimo i savjetovanje o onkološkim bolestima, te dajemo podršku tijekom liječenja onkoloških bolesnika, a vrši se i praćenje i kontrole bolesnika nakon završenog onkološkog liječenja.

   

  Redovito se rade i sistematski pregledi kako žena, tako i muškaraca, pojedinačno ili organizirano za poduzeća i tvrtke.

   

  Dr.Margaretić član je Hrvatskog onkološkog društva, Hrvatskog radiološkog društva, Hrvatske liječničke komore, Hrvatskog liječničkog zbora, te Europskog onkološkog društva.

   

  U svrhu izlječenja promiče preventivne preglede dojki i drugih organa, te je jedan od začetnika ideje o screeningu dojki u Hrvatskoj.

Damir Margaretic dr.med.

Strossmayerova 14 - Osijek